Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Visszaküldés

Célunk, hogy elégedett legyél, ha tőlünk vásárolsz. Azonban ha bármilyen okból kifolyólag mégsem nyerte el tetszésedet az általad megrendelt ruha vagy nem jó a méret, lehetőséged van cserélni vagy visszaküldeni. Az áru visszajuttatásáról minden esetben neked kell gondoskodnod és az ezzel járó költségek téged terhelnek, de természetesen igyekszünk mi is a segítségedre lenni! A csomag visszajuttatásáról mi is tudunk gondoskodni, amennyiben megrendeled nálunk a visszáru csomagot. Neked csak annyi a dolgod, hogy jelezd felénk a csomag visszaküldési igényedet és készísd elő a csomagot a visszaküldésre. Kérjük ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot velünk e-mailben best@bestdivat.hu vagy telefonon 06-30/161-2431 ügyfélszolgálati időben (Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:30).

Visszaküldési cím:

Moris Esse Kft

3525 Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky 2-4. Szinvapark, Best Divat

A csomag kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül feladott, hibátlan állapotú, kizárólag nálunk vásárolt terméket/ termékeket áll módunkban cserélni, illetve visszavenni. A visszaküldött áru nem lehet rúzsfoltos, megrongált, használt, sérült, illatos, kimosott, alapozóval összekent. Amennyiben a vásárlásodhoz ajándékot választottál, de a vásárolt terméket/ termékeket visszaküldöd, az ajándék sem tartható meg. Kérjük azt is küld vissza a cserecsomagodban. (Amennyiben ez nem történik meg az ajándék termék árát levonjuk a visszautalandó összegből.

Amennyiben egy vagy több terméket vissza szeretnél küldeni az alábbi Visszaküldési Nyomtatványt olvashatóan kitöltve tedd bele a csomagba. A nyomtatványt a csomagodban is megtalálod, de innen le is töltheted. Kérjük figyelj a kitöltéskor az olvashatóságra (lehetőleg nagy, nyomtatott betűkkel), mert így elkerülhetjük a jövőbeni kellemetlenségeket. Hibásan megadott, de érvényes bankszámlaszám esetén újra utalásra nincs lehetőségünk. Csak magyarországi bankszámlaszámra tudunk visszautalni!